Applicatiebeheerder FileNet P8

Ben jij een communicatief vaardige Nederlandse techneut die graag met de nieuwste technologieën werkt en toe is aan een rol waarin je écht impact maakt? Heb jij recente ervaring in het gebruik van IBM FileNet en wil je een serieuze bijdrage leveren aan de digitale toekomst van meerdere ministeries en maak jij graag het verschil? Hunt IT zoekt een gedreven FileNet PaaS Beheerder die klaar is voor uitdagende projecten en technisch complexe omgevingen.
Filenet Scrum CI/CD Git Jenkins Maven Microsoft SQL Server Oracle DevOps PowerShell Python Docker
Applicatie Beheerder
Zuid-Holland
HBO
Detachering
Reageer nu!

Wat ga je doen?

Als FileNet Beheerder speel je een cruciale rol in het ontwikkelen, beheren en optimaliseren van document management platformen. Je krijgt de kans om je technische expertise te laten zien en te groeien in een dynamische en innovatieve werkomgeving. Jouw verantwoordelijkheden omvatten:

  • Software Installaties & Upgrades: Jij bent verantwoordelijk voor de installatie, configuratie en upgrade van IBM FileNet P8, Content Navigator, en gerelateerde componenten zoals Case Manager en Content Collector. Je zorgt ervoor dat onze omgevingen altijd up-to-date zijn met de nieuwste security patches en functionaliteiten.

  • Automatisering & Scripting: Met jouw kennis van Python en PowerShell ontwikkel je krachtige scripts om installaties, configuraties en beheertaken te automatiseren. Denk hierbij aan het automatiseren van complexe deployment-processen, het configureren van object stores, en het uitvoeren van bulk-migraties.

  • Integratie & Samenwerking: Je werkt nauw samen met onze DevOps-teams en infra-afdelingen om integraties met systemen zoals Active Directory (AD), MSSQL, Load Balancers, en Enterprise Content Management (ECM) te realiseren. Je zorgt ervoor dat onze FileNet-omgevingen naadloos samenwerken met andere IT-systemen en -infrastructuren.

  • Technische Ondersteuning & Troubleshooting: Je fungeert als technisch aanspreekpunt voor complexe issues binnen de FileNet-omgevingen. Of het nu gaat om performance tuning, het oplossen van database-gerelateerde problemen, of het debuggen van Java-bases toepassingen binnen FileNet, jij biedt de oplossing.

  • Projecten & Innovatie: Werk mee aan toonaangevende projecten zoals e-mail archivering met Content Collector, migratie van legacy content naar moderne ECM-oplossingen, en de overgang naar containerized environments met Docker en Kubernetes. Jouw werk draagt direct bij aan de vernieuwing en optimalisatie van de digitale dienstverlening binnen de overheid.

Wat breng jij mee?

  • Technische Expertise: Ervaring met IBM FileNet P8, Content Navigator, en aanverwante IBM-oplossingen is een plus. Kennis van integraties met Active Directory, MSSQL, en Load Balancing is essentieel.
  • Scripting & Automatisering: Bewezen ervaring met Python, PowerShell en mogelijk andere scripting-talen zoals Bash. Je hebt de skills om complexe processen te automatiseren en beheertaken te vereenvoudigen.
  • Probleemoplossend Vermogen: Je bent bedreven in het analyseren en oplossen van technische problemen, van database-issues tot netwerkproblemen die de werking van FileNet beïnvloeden.
  • Innovatieve Mindset: Je bent altijd op zoek naar nieuwe technologieën en methoden om processen te verbeteren en te innoveren.
  • Agile Ervaring: Bekendheid met Agile werken en SCRUM is een pré, maar bovenal heb je de drive om in een flexibele en dynamische omgeving te werken.

Wat bieden we je?

  • Uitdagende Technische Projecten: Werk aan complexe en technisch uitdagende projecten die een directe impact hebben op de digitale infrastructuur van de overheid.
  • Groeikansen & Ontwikkeling: We investeren in jouw groei, met volop mogelijkheden voor training, certificering en doorstroom binnen het team.
  • Flexibiliteit & Balans: Een goede werk-privé balans is belangrijk, daarom bieden we flexibele werktijden en de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken.
  • Een Innovatieve Werkplek: Sluit je aan bij een team van gepassioneerde professionals die samenwerken om de grenzen van technologie te verleggen.

Ben jij klaar om de digitale toekomst van de overheid vorm te geven? Solliciteer nu en bouw mee aan uitdagende FileNet-oplossingen in deze uitdagende detacheringsopdracht.
Helaas is deze opdracht niet geschikt voor freelancers.

Wie zijn wij?

Hunt IT richt zich primair op Automation, (Hybride) Cloud Infrastructure & Security en werkt voor opdrachtgevers als onder meer Overheid (Ministeries en Gemeentes) en Financiële Instituten als banken en verzekeraars. Professionals die voor Hunt IT aan de slag zijn kom je ook gemakkelijk tegen bij zakelijke dienstverleners als Woning Coöperaties, Industrie (Logistieke bedrijven en Levensmiddelenbranche) en Publieke Instellingen waaronder Omroepen en Zorginstellingen.

Geïnteresseerd?

Past deze functie bij jou, ben je geen freelancer en meen je aan de gestelde eisen te kunnen voldoen? Kun je binnenkort, eventueel na een opzegtermijn, voor langere tijd, full time, beschikbaar zijn? Heb je een ruime thuiswerkplek en kun je binnen redelijke reistijd bij je collegae op kantoor komen? Zo ja? Reageer snel en stuur ons:

  • Een Nederlands gedetailleerd CV met volledige Personalia in Ms-Word format;
  • Geef aan per wanneer je precies beschikbaar bent en voor hoeveel uren per week;
  • Vermeld alle eisen in je CV en geef aan in welke periode je daar mee in aanraking bent gekomen;
  • Voeg een motivatie toe geschreven in de "Ik-vorm" waaruit blijkt dat jij DE juiste kandidaat bent;

We werken discreet, wil je meer weten over ons of deze vacature? Neem gerust contact op via de contactmogelijkheden op www.huntit.nl

Note: We are looking voor native Dutch speakers only!
LET OP; een screening waarbij een V.O.G. moet worden afgegeven maakt deel uit van de selectieprocedure.

Inclusiviteit & diversiteit

Al onze vacatures staan open voor iedereen die zich hierin herkent. Wij van Hunt IT geloven dat diverse teams van belang zijn voor ons als lerende organisatie. Wij willen samen mee bewegen in de veranderende wereld van mens en werk. Juist verschillen tussen mensen zorgen voor groei van collega's, klanten, professionals en daarmee van Hunt IT.
Applicatiebeheerder FileNet P8
Meer informatie?

Neem contact op

Contact

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Inschrijven
Hunt IT BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.