Developer Frontend

Ben jij een ervaren Front-End Developer die graag werkt aan innovatieve digitale oplossingen en schaalbare platforms? Heb je een passie voor het bouwen van gebruiksvriendelijke applicaties en het coachen van anderen?Heb je passie voor je werk en doe je graag dingen die het verschil maken? Zo ja, dan zijn we op zoek naar jou!
Utrecht
React.js HTML REST API CI/CD Agile Microservice Azure CSS
Analist Programmeur
Hybride
WO
Detachering
Senior

Wie zoeken we nu echt?

Als Senior Front-End Developer speel je een cruciale rol binnen ons multidisciplinaire team. Je werkt nauw samen met een junior front-end developer, UX-ontwerper, back-end developers, een businessanalist, product-eigenaar, en tech lead. Jouw taak maakt het verschil en is om niet alleen hoogwaardige code te leveren, maar ook om als mentor te fungeren voor minder ervaren teamleden. Je denkt actief mee in het verfijnen van werk, het verzamelen van vereisten, en het maken van nauwkeurige schattingen voor onze planning. Met jouw ervaring en proactieve instelling help je ons team om keer op keer uitstekende resultaten te leveren.

Wat ga je doen?

  • Vernieuwende projecten: Werk aan complexe webapplicaties met behulp van moderne technologieën zoals React, TypeScript, HTML, CSS, Next.js en Jest.

  • Samenwerken: Je werkt nauw samen met de tech lead, backend developers, en de UX designer om robuuste, schaalbare oplossingen te creëren.

  • Mentorschap: Begeleid junior developers in hun groei, geef technische leiding, en stimuleer samenwerking binnen het team.

  • Probleemoplossing: Je neemt een proactieve rol in bij het identificeren en oplossen van technische uitdagingen, waarbij je de best practices in web-ontwikkeling volgt.

  • Kwaliteit & Veiligheid: Zorg voor unit- en integratietests en gebruik jouw kennis van web beveiligings praktijken om veilige applicaties te ontwikkelen.

  • Agile Werkmethoden: Werk binnen een Agile / Scrum-framework en draag bij aan de continue verbetering van onze ontwikkelprocessen.

Wat breng jij mee?

  • Ervaring: Minimaal 5 jaar ervaring in het ontwikkelen van complexe webapplicaties met React, TypeScript, HTML, en CSS.

  • Technische kennis: Diepgaande kennis van Next.js, Jest, React Query, en ervaring met RESTful API's en microservices-architecturen.

  • Testen & Integratie: Ervaring met het schrijven van unit- en integratietests en het integreren van API’s en diensten van derden.

  • CI/CD: Bekendheid met Azure-pijplijnen of vergelijkbare CI/CD-tools.

  • Architectuur & Veiligheid: Inzicht in software ontwerp patronen, prestatie-optimalisatie, en web beveiliging.

  • Mentorschap: Aantoonbare ervaring in het begeleiden en coachen van junior developers.

  • Samenwerking: Sterke communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief samen te werken in een multidisciplinair team.

  • Aanpassingsvermogen: Je bent flexibel en kunt goed omgaan met veranderende eisen en meerdere taken tegelijk.

  • Taalvaardigheid: Nederlands als moedertaal EN vloeiend in Engels (KO eis).

Wat bieden we je?

  • Innovatieve projecten: Werk aan projecten die écht impact maken en waarbij jouw input gewaardeerd wordt.

  • Groeimogelijkheden: Kansen om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien binnen ons bedrijf.

  • Samenwerking: Een inspirerende werkomgeving met een team van professionals die gedreven zijn om samen resultaten te boeken.

  • Flexibiliteit: Flexibele werktijden en de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken.

Ben jij klaar om je carrière naar een hoger niveau te tillen en deel uit te maken van een ambitieus team waar jou bijdrage er toe doet? Solliciteer nu en bouw mee aan onze toekomst!
Als professional bij Hunt IT verdien je een uitstekend salaris aangevuld met vakantiegeld, vakantiedagen en een prima werkgeversbijdrage voor jouw pensioen.
Vanzelfsprekend kun je gebruikmaken van emolumenten als een flexibele mobiliteitsvergoeding. Daarnaast besteden we, samen met onze opdrachtgevers, zorg aan opleiding, IT certificering, workshops en training wat we vastleggen in jouw Persoonlijk OntwikkelPlan.

Wie zijn wij?

Hunt IT richt zich primair op Automation, (Hybride) Cloud Infrastructure & Security en werkt voor opdrachtgevers als onder meer Overheid (Ministeries en Gemeentes) en Financiële Instituten als banken en verzekeraars. Professionals die voor Hunt IT aan de slag zijn kom je ook gemakkelijk tegen bij zakelijke dienstverleners als Woning Coöperaties, Industrie (Logistieke bedrijven en Levensmiddelenbranche) en Publieke Instellingen waaronder Omroepen en Zorginstellingen.

Geïnteresseerd?

Past deze functie bij jou en meen je aan de gestelde eisen te kunnen voldoen? Kun je binnenkort, eventueel na een opzegtermijn, voor langere tijd, full time, beschikbaar zijn? Heb je een ruime thuiswerkplek en kun je binnen redelijke reistijd bij je collegae op kantoor komen? Zo ja? Reageer snel en stuur ons:

  • Een Nederlands gedetailleerd CV met volledige Personalia in Ms-Word format;
  • Geef aan per wanneer je precies beschikbaar bent en voor hoeveel uren per week;
  • Vermeld alle eisen in je CV en geef aan in welke periode je daar mee in aanraking bent gekomen;
  • Voeg een motivatie toe geschreven in de "Ik-vorm" waaruit blijkt dat jij DE juiste kandidaat bent;

We werken discreet, wil je meer weten over ons of deze vacature? Neem gerust contact op via de contactmogelijkheden op www.huntit.nl

Note: We are looking voor native Dutch speakers only!
LET OP; een screening waarbij een V.O.G. moet worden afgegeven maakt deel uit van de selectieprocedure.

Inclusiviteit & diversiteit

Al onze vacatures staan open voor iedereen die zich hierin herkent. Wij van Hunt IT geloven dat diverse teams van belang zijn voor ons als lerende organisatie. Wij willen samen mee bewegen in de veranderende wereld van mens en werk. Juist verschillen tussen mensen zorgen voor groei van collega's, klanten, professionals en daarmee van Hunt IT.

Developer Frontend
Meer informatie?

Neem contact op

Contact

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Inschrijven
Hunt IT BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.