DevOps Engineer

Ben jij de Medior DevOps Engineer die de innovatie van onze klant in de regio Utrecht naar nieuwe hoogtes tilt? Wij zoeken een communicatief sterke, ambitieuze, Medior DevOps Engineer met passie voor Azure, Terraform, en CI/CD-pipelines? Als deze rol je past kom je terecht in een dynamische innovatieteam dat werkt aan baanbrekende technologieën om echte impact te maken. Je gaat met een Agile mindset experimenteren en samen met je team werken aan toekomstbestendige digitale oplossingen. Dit is jouw kans om een directe bijdrage te leveren aan technologische vooruitgang en maatschappelijke veranderingen. Interesse? Zo ja, regeer dan nu snel op deze vacature van Hunt IT of lees eerst verder ...

Utrecht
Azure CI/CD Agile Scrum Terraform
DevOps Engineer
Hybride
Detachering
Medior
Meerdere functies beschikbaar

Wie zoeken we nu echt?

Als proactieve Medior DevOps Engineer help jij bij onze Opdrachtgever het team met het opzetten van een veilige en schaalbare infrastructuur in de Azure-cloud. Je gaat werken met Terraform en zorgt ervoor dat alles soepel verloopt via CI/CD-pipelines in YAML. Samen met jouw collega’s bouw je aan innovatieve cloud-oplossingen, waarbij je nauw samenwerkt met UX- en visueel ontwerpers, front-end en back-end developers, en business analisten. Je kunt hybride aan de slag waarbij je een dag per week met je collegae op kantoor werkt en samen gaat lunchen.

Wat breng jij mee?

  • Minimaal een HBO diploma
  • Recente meerjarige ervaring in cloudomgevingen als DevOps Engineer of Cloud Developer
  • Aantoonbare Expertise in Azure cloud en Infrastructure as Code (IaC)
  • In het bezit van de juiste skills in het bouwen en onderhouden van YAML CI/CD-pipelines
  • Je hebt aantoonbare Terraform-kennis voor het implementeren van Azure-resources
  • Vanzelfsprekend heb je ervaring met het werken in een Agile-omgeving (Scrum)
  • Je bent een communicatief vaardige teamplayer die graag kennis deelt
  • Je bent creatief, gewend om het verschil te maken en neemt verantwoordelijkheid

Bonuspunten scoor je als je:

  • Werkt met AKS/workloads via Azure DevOps
  • Snel schakelt, problemen analyseert en innovatieve oplossingen oplevert ....

Wat bieden we je?

Bij Hunt IT werk je in een missiegedreven team waarin jouw inbreng echt telt. Je krijgt de kans om impact te maken in een snelle, innovatieve omgeving die altijd in beweging is.
Naast een top salaris, vakantiegeld, voldoende vakantiedagen en een aantrekkelijke pensioenregeling, profiteer je van een flexibele mobiliteitsvergoeding.
We investeren volop in jouw toekomst: opleidingen, IT-certificeringen, workshops en trainingen die aansluiten op jouw ambities, allemaal vastgelegd in jouw Persoonlijk Opleidingsplan (POP).
Dit betekent volop kansen voor persoonlijke en professionele groei.

Ben jij klaar om het verschil te maken? Ga voor succes met Hunt IT!

Wie zijn wij?

Hunt IT richt zich primair op Automation, (Hybride) Cloud Infrastructure & Security en werkt voor opdrachtgevers als onder meer Overheid (Ministeries en Gemeentes) en Financiële Instituten als banken en verzekeraars.
Professionals die voor Hunt IT aan de slag zijn kom je ook gemakkelijk tegen bij zakelijke dienstverleners als Woning Coöperaties, Industrie (Logistieke bedrijven en Levensmiddelenbranche) en Publieke Instellingen waaronder Omroepen en Zorginstellingen.

Geïnteresseerd?

Ben jij klaar voor deze uitdaging en voldoe je aan de eisen? Kun je binnenkort, eventueel na een opzegtermijn, voor langere tijd (24 maanden+) fulltime (36 uur per week) beschikbaar zijn? Heb je een fijne thuiswerkplek én ben je binnen redelijke reistijd van kantoor? Dan willen we jou graag leren kennen:

Wat verwachten we van jou?

  • Stuur ons snel je gedetailleerde Nederlandse CV (in Word-formaat) met al jouw personalia.
  • Geef duidelijk aan vanaf wanneer je beschikbaar bent, tegen welke condities en voor hoeveel uur per week.
  • Zorg ervoor dat je in je CV aangeeft hoe je voldoet aan alle gestelde eisen, inclusief in welke periode je deze ervaring hebt opgedaan.
  • Schrijf een krachtige motivatie in de "ik"-vorm en laat zien waarom jij dé kandidaat bent die we zoeken.

Bij Hunt IT gaan we vertrouwelijk om met jouw gegevens. Wil je meer weten over ons of de vacature? Neem gerust contact met ons op via www.huntit.nl.

Belangrijk: We zijn op zoek naar native Dutch speakers, een screening (en het overleggen van een VOG) maakt deel uit van de procedure.

Ready? Solliciteer nu en laat zien wat je in huis hebt waarna wij snel contact met je opnemen!

Inclusiviteit & diversiteit

Al onze vacatures staan open voor iedereen die zich hierin herkent. Wij van Hunt IT geloven dat diverse teams van belang zijn voor ons als lerende organisatie. Wij willen samen mee bewegen in de veranderende wereld van mens en werk. Juist verschillen tussen mensen zorgen voor groei van collega's, klanten, professionals en daarmee van Hunt IT.
DevOps Engineer
Meer informatie?

Neem contact op

Contact

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Inschrijven
Hunt IT BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.