DBA SQL-SERVER 2022

Ben jij een ervaren DBA Ms-SQL Server en op zoek naar jouw droombaan waar je inzet er echt toe doet en je bijdraagt aan het maatschappelijk belang? Jouw inzet in het team (Hybride) zorgt ervoor dat de organisatie over de juiste gegevens kan beschikken en haar gemaakte afspraken kan nakomen. Ben je geen freelancer en gewend aan een (bijna) full time inzet en wil je voor l;angere tijd aan de slag waarbij je een duurzame relatie met je collega kunt opbouwen? Zo ja, stuur ons dan nu je CV of lees onderstaand deze vacature verder. Meer weten, neem contact op met Hunt IT waar ze je reactie discreet verwerken.
Apeldoorn
Microsoft SQL Server Microsoft Windows Server ITIL PowerShell .NET Backup and Recovery Scrum
DBA
Hybride
HBO WO
Detachering Vaste Dienst na Detachering
Senior

Wie zoeken we nu echt?

Ben jij klaar voor een uitdagende rol waar je écht het verschil maakt? Wij zoeken een Senior SQL DBA voor ons Infra Operations Team. Je komt terecht in een dynamisch team dat verantwoordelijk is voor het beheer en de exploitatie van een cruciaal hostingplatform voor infraproducten. Een unieke kans om met de nieuwste technologie te werken én maatschappelijke impact te hebben!

De juiste kandidaat beheert een hypermodern hostingplatform dat draait op een veelzijdige stack van Microsoft-producten zoals SQL Server 2022 (met Always On), .NET, Powershell, Windows 2022 en System Center.
Met zo'n 200 productieservers en maandelijks ca. 6 miljoen unieke klanten, zijn de applicaties die je beheert bedrijfskritisch. Jouw werk zorgt ervoor dat de data van miljoenen mensen altijd beschikbaar is – continuïteit en betrouwbaarheid staan centraal.

Waarom dit jouw droombaan is:

  • Tech & Innovatie: Werk met de allernieuwste tools en technologieën.
  • Impact: Jouw werk zorgt ervoor dat vitale overheidsdiensten soepel blijven draaien voor miljoenen burgers.
  • Samenwerking: Je werkt in een divers en ervaren team waar kennisdeling en groei voorop staan.
  • Duurzame toekomst: Help mee bouwen aan digitale infrastructuur die klaar is voor de toekomst.

Ben jij de DBA die we zoeken? Stap in een baan waar technologie en maatschappelijke impact samenkomen!

Wat ga je doen?

  • Het beheren en verbeteren van de Ms-SQL Server-infrastructuur, zodat alles soepel blijft draaien.
  • Beoordelen en implementeren van nieuwe ontwerpen om systemen future-proof te maken.
  • Voorstellen doen voor automatisering om processen sneller en slimmer te maken.
  • Oplossen van incidenten en bugs, zodat alles zonder onderbrekingen werkt.
  • Proactief beheer uitvoeren om problemen voor te zijn.
  • Het beschrijven, bijhouden en automatiseren van processen en werkinstructies voor efficiënter beheer.
  • Updates en upgrades uitvoeren om de systemen up-to-date en veilig te houden.
  • Dagelijkse taken uitvoeren, zoals het monitoren van de Ms-SQL server en het optimaliseren van de prestaties, beschikbaarheid en capaciteit van het platform.

Wat breng jij mee?

  • HBO werk- en denk-nivo
  • Recente meerjarige ervaring als DBA, DataBaseAdministrator of Database Specialist
  • Aantoonbare kennis van en ervaring met Ms-Windows Server 2022
  • Diepgaande werkervaring met recentere versies van Ms SQL Server
  • Kennis van en ervaring met de Ms SQL Server HA/DR techniek (Always On)
  • Kunnen scripten en kennis van en ervaring met SQL Native Backup
  • Gewend om in een team kennis te delen tijdens Stand-ups
  • bekend met hetwerken conform standaarden, richtlijnen en procedures (ITIL, SCRUM)

Wat bieden we je?

Bij Hunt IT werk je in een missie gedreven team waarin jouw inbreng echt telt. Je krijgt de kans om impact te maken in een snelle, innovatieve omgeving die altijd in beweging is. Naast een top salaris, vakantiegeld, voldoende vakantiedagen en een aantrekkelijke pensioenregeling, profiteer je van een flexibele mobiliteitsvergoeding. We investeren volop in jouw toekomst: opleidingen, IT-certificeringen, workshops en trainingen die aansluiten op jouw ambities, allemaal vastgelegd in jouw Persoonlijk Opleidingsplan (POP). Dit betekent volop kansen voor persoonlijke en professionele groei. Ben jij klaar om het verschil te maken? Ga voor succes met Hunt IT!

Wie zijn wij?

Hunt IT richt zich primair op Automation, (Hybride) Cloud Infrastructure & Security en werkt voor opdrachtgevers als onder meer Overheid (Ministeries en Gemeentes) en Financiële Instituten als banken en verzekeraars. Professionals die met Hunt IT aan de slag zijn kom je ook gemakkelijk tegen bij zakelijke dienstverleners als Woning Coöperaties, Industrie (Logistieke bedrijven en Levensmiddelenbranche) en Publieke Instellingen waaronder Omroepen en Zorginstellingen.

Geïnteresseerd?

Ben jij klaar voor deze uitdaging, ben je GEEN Freelancer en voldoe je aan de technische eisen? Kun je binnenkort, eventueel na een opzegtermijn, voor langere tijd, fulltime beschikbaar zijn? Heb je een fijne thuiswerkplek én kun je binnen redelijke reistijd op kantoor zijn. Zo ja, dan willen we jou graag leren kennen! Laat zien wat je in huis hebt en solliciteer nu:

  • Stuur ons snel je gedetailleerde Nederlandse CV (in Word-formaat) met al jouw personalia.
  • Geef aan per wanneer je beschikbaar bent, tegen welke condities en voor hoeveel uur per week.
  • Zorg ervoor dat je in je CV aangeeft hoe je voldoet aan alle gestelde eisen en in welke perioden je deze ervaring hebt opgedaan.
  • Schrijf in de "ik"-vorm en krachtige motivatie waarom jij dé kandidaat bent die wij zoeken.

Bij Hunt IT gaan we vertrouwelijk om met jouw gegevens. Wil je meer weten over ons of de vacature? Neem gerust contact met ons op via www.huntit.nl.

Belangrijk: We zijn op zoek naar native Dutch speakers, screening en het kunnen overleggen van een VOG maakt deel uit van de procedure.

Inclusiviteit & diversiteit

Al onze vacatures staan open voor iedereen die zich hierin herkent. Wij van Hunt IT geloven dat diverse teams van belang zijn voor ons als lerende organisatie. Wij willen samen mee bewegen in de veranderende wereld van mens en werk. Juist verschillen tussen mensen zorgen voor groei van collega's, klanten, professionals en daarmee van Hunt IT.
DBA SQL-SERVER 2022
Meer informatie?

Neem contact op

Contact

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Inschrijven
Hunt IT BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.