Developer Angular

Ben jij een goed opgeleide, communicatief vaardige, ervaren Frontend Developer die gewend is om in de lead te werken en kennis over te dragen aan je collegae in je team met wie je regelmatig samen komt in Utrecht? Bouw jij bij voorkeur mobiele applicaties en toepassingen met open-source oplossingen van Google als een Angular Framework en het handige tool Firebase? Zoek jij een uitdagende nieuwe werkomgeving waar je hybride kan worden ingezet voor 36 uur per week? Ben je dan ook voor langere tijd beschikbaar? Zo ja, reageer dan snel op onze vacature en stuur je CV of lees eerst verder ....
Hybride
Angular C# HTML API
Analist Programmeur
Utrecht
HBO
Detachering
Senior

Wie zoeken we nu echt?

Ben jij een ervaren Frontend ontwikkelaar met een passie voor technologie en leiderschap? Als Senior Software Developer speel je een cruciale rol in ons team. Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen, testen, onderhouden en documenteren van complexe schaalbare softwareoplossingen die onze organisatie naar een hoger niveau tillen. Je zorgt ervoor dat we met de door ons ontwikkelde APP's voldoen aan de hoogste kwaliteit en veiligheidsnormen. Je werkt nauw samen met stakeholders en product-owners om innovatieve oplossingen te creëren die onze bedrijfsprocessen optimaliseren. Ook draag je bij aan de technische strategie en architectuur van onze software en deel je jouw kennis en ervaringen in je team.

Wat ga je doen?

  • Ontwerpen en ontwikkelen van schaalbare en efficiënte softwaretoepassingen die als APP's beschikbaar zijn.
  • Begeleiden en ondersteunen van collega-ontwikkelaars om hun vaardigheden te ontwikkelen.
  • Actief bijdragen aan de technische strategie en software-architectuur.
  • Waarborgen van codekwaliteit via code reviews en best practices.
  • Nauwe samenwerking met stakeholders en product-owners om functionele en technische vereisten te vertalen naar softwareoplossingen.
  • Analyseren en oplossen van complexe technische problemen.
  • Verbeteren van ontwikkelingsprocessen en implementeren van nieuwe technologieën.
  • Documenteren van technische oplossingen en processen.

Wat breng jij mee?

  • HBO werk- en denknivo
  • Recente meerjarige werkervaring als APP's Developer
  • Ervaring met Angular of alternatieve technologieën zoals Javascript, HTML, en C#.
  • Ontwikkel-ervaring met Google Firebase
  • Kennis en ervaring kunnen deleen met collegae en een voortrekkersrol willen bekleden
  • Analytisch ingesteld
  • Agile kunnen werken, gewend aan het opstellen van testplannen, documentatie en versiebeheer

Wat bieden we je?

Bij Hunt IT werk je in een missiegedreven team waarin jouw inbreng echt telt. Je krijgt de kans om impact te maken in een snelle, innovatieve omgeving die altijd in beweging is. Naast een top salaris, vakantiegeld, voldoende vakantiedagen en een aantrekkelijke pensioenregeling, profiteer je van een flexibele mobiliteitsvergoeding. We investeren volop in jouw toekomst: opleidingen, IT-certificeringen, workshops en trainingen die aansluiten op jouw ambities, allemaal vastgelegd in jouw Persoonlijk Opleidingsplan (POP). Dit betekent volop kansen voor persoonlijke en professionele groei. Ben jij klaar om het verschil te maken? Ga voor succes met Hunt IT!

Wie zijn wij?

Hunt IT richt zich primair op Automation, (Hybride) Cloud Infrastructure & Security en werkt voor opdrachtgevers als onder meer Overheid (Ministeries en Gemeentes) en Financiële Instituten als banken en verzekeraars. Professionals die met Hunt IT aan de slag zijn kom je ook gemakkelijk tegen bij zakelijke dienstverleners als Woning Coöperaties, Industrie (Logistieke bedrijven en Levensmiddelenbranche) en Publieke Instellingen waaronder Omroepen en Zorginstellingen.

Geïnteresseerd?

Ben jij klaar voor deze uitdaging en voldoe je aan de eisen? Kun je binnenkort, eventueel na een opzegtermijn, voor langere tijd, fulltime beschikbaar zijn? Heb je een fijne thuiswerkplek én kun je binnen redelijke reistijd op kantoor zijn. Zo ja, dan willen we jou graag leren kennen! Laat zien wat je in huis hebt en solliciteer nu:

  • Stuur ons snel je gedetailleerde Nederlandse CV (in Word-formaat) met al jouw personalia.
  • Geef aan per wanneer je beschikbaar bent, tegen welke condities en voor hoeveel uur per week.
  • Zorg ervoor dat je in je CV aangeeft hoe je voldoet aan alle gestelde eisen en in welke perioden je deze ervaring hebt opgedaan.
  • Schrijf in de "ik"-vorm en krachtige motivatie waarom jij dé kandidaat bent die wij zoeken.

Bij Hunt IT gaan we vertrouwelijk om met jouw gegevens. Wil je meer weten over ons of de vacature? Neem gerust contact met ons op via www.huntit.nl.

Belangrijk: We zijn op zoek naar native Dutch speakers, screening en het kunnen overleggen van een VOG maakt deel uit van de procedure.

Inclusiviteit & diversiteit

Al onze vacatures staan open voor iedereen die zich hierin herkent. Wij van Hunt IT geloven dat diverse teams van belang zijn voor ons als lerende organisatie. Wij willen samen mee bewegen in de veranderende wereld van mens en werk. Juist verschillen tussen mensen zorgen voor groei van collega's, klanten, professionals en daarmee van Hunt IT.
Developer Angular
Meer informatie?

Neem contact op

Contact

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Inschrijven
Hunt IT BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.